vrijdag 27 april 2012

Koninklijke onderscheidingen Peel en Maas

Op vrijdag 27 april 2012 heeft burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo tussen 9.50 en 12.00 uur de toegekende Koninklijke onderscheidingen uitgereikt in de raadzaal van het gemeentehuis te Panningen. Het betrof dit jaar in totaal zes Koninklijke Onderscheidingen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De personen die een onderscheiding ontvangen hebben zijn:


Mevrouw P.M. (Nelly) Stals-Cox (82) uit Helden voor haar vrijwillige activiteiten die zij sinds 1955 heeft ontplooid voor de samenleving op het terrein van zorg en welzijn (voor ouderen, kinderen en dieren), jeugdwerk, onderwijs en ontwikkelingssamenwerking.

De heer W.J. (Wiel) Peters (83) uit Helden voor zijn activiteiten op het terrein van cultuur die ten goede komen aan de samenleving.

Mevrouw H.A.M. (Herma) Stempher-Paardekooper (73) uit Baarlo voor haar activiteiten op het terrein van zorg, welzijn en huisvesting.

Mevrouw J.E.M. (Jo) Verlinden-Peeters (65) uit Grashoek voor haar bijzondere verdiensten op het terrein van buurtcohesie, vrouwenemancipatie, mantelzorg en paardensport.

De heer J.A.M. (Jo) Van Horen (64) uit Panningen voor de (bestuurlijke) vrijwillige activiteiten voor de samenleving op het terrein van cultuur, jeugdwerk en onderwijs.

De heer F.J.H.M. (Frank) van den Beucken (50) uit Beringe voor zijn activiteiten op het gebied van de handbalsport, die ten goede komen aan de samenleving.

Bron: Gemeente Peel en Maas

0 reacties:

Copyright © 2012 Peel en Maas 24.
Template byBart Nelissen